Kantoor Degeest wil mensen en bedrijven vrijwaren van onnodige risico’s die ze niet mogen, willen of kunnen dragen en die hun leven of bedrijfsvoering  negatief kunnen beïnvloeden. 

Wij zoeken als onafhankelijke verzekeringsmakelaar de meest optimale oplossing voor u, als persoon, familie of bedrijf, door in de eerste plaats goed naar u te luisteren en nauwkeurig in kaart te brengen wat uw behoeften en risico’s zijn.

Hierna maken we een grondige marktvergelijking waaruit een gepersonaliseerde en transparante oplossing voortvloeit.

Kantoor Degeest staat garant voor professioneel onafhankelijk (lees niet-maatschappijgebonden) advies in verzekeringen, beleggingen, kredieten en vastgoed en voor een goede opvolging en ondersteuning.

U staat altijd centraal als klant!  

  • Elk dossier wordt naar beste vermogen beheerd door een ervaren team van klantgerichte dossierbeheerders.
  • De goede relaties met al onze verzekeraars en beroepsverenigingen worden constant onderhouden.
  • Alle inspanningen, voor of achter de schermen, staan steeds in functie van de klant.

Bieden wij meer waarde? Zeer zeker! 

  • Bij schade staan wij garant voor een klantgerichte schadeafwikkeling. Wij verdedigen uw belangen en niet die van de verzekeraar.
  • We nemen de tijd om naar u te luisteren en zullen oplossingen zoeken die bij uw situatie of vragen past. Haast elke situatie is uniek en leidt tot maatwerk.
  • Wij brengen u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen. Verzekeringsdossiers nemen veel tijd in beslag, zijn complex en omvangrijk: met onze ervaring brengen we gemoedsrust, controle en transparantie.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.

Bij ons bent u steeds van harte welkom !

Joël Degeest Krista Vansteenvoort